Kaichou wa Maid-sama! 1-3. rész

(Tudom-tudom, kissé le vagyok maradva, de mostanában nem sok időm volt animézésre.)

Ayuzawa Misaki egy nemrégiben koedukálttá tett, egykori fiúiskolába jár, ahol kiváló tanulmányi eredményei, határozottsága és szorgalma miatt iskolai diákelnökké vált.  Célja, hogy irányítása alatt a még mindig 80%-ban fiúk által látogatott, nem túl jó hírű iskola színvonala és az oda járó diákok fegyelme emelkedjen. Vasszigorral kezeli a szeme elé kerülő rendetlen vagy idióta diákokat (akikből elég sok van :D) ami miatt nem valami népszerű, de ezt Misaki nem is nagyon bánja, mivel utálja a fiúkat. Ellenszenve arra vezethető vissza, hogy apja elhagyta a családját továbbá jelentős adósságot hagyott rájuk.  Azért, hogy nem túl fényes egészségi állapotú anyját segítse, Misaki iskola után egy maid caféban (ennek van értelmes magyarítása?) dolgozik részmunkaidőben.

Helyzete bonyolulttá válik, amikor az iskola első számú szívtiprója, Usui Takumi (aki amúgy Misaki osztálytársa) véletlenül rájön titkára. Mivel Usui nem akar rosszat a lánynak, a titkot megtartja magának (Misaki attól tart, ha  az iskolában kiderülne, milyen munkát végez, oda lenne az eddig megszerzett elismertsége), de poénjaival azért néha így is feldühíti/kellemetlen helyzetbe hozza a diákelnököt. Ennek ellenére egyre jobban összebarátkoznak, sőt…

Misaki
Misaki
Usui
Usui

Azt kell mondanom, eléggé tetszik a sorozat, a grafika rendben van, van benne kellő mennyiségű poén és komolyság, a két főszereplő szimpatikus: Usui húzásai pont azon a szinten vannak, amik még  menők, de nem genyók, Misaki meg… nos, mint tudjuk, egy kép többet ér ezer szónál:

Tehetnék fel képeket más szereplőkről is, de minek?
Tehetnék fel képeket más szereplőkről is, de minek?
Reklámok

Kaichou wa Maid-sama! 1-3. rész” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Akkor majd ebből is csinálhatunk tét nélküli “ki darálja be gyorsabban az akt epizódot” versenyt. :3

    Amúgy agree mindennel. (Max annyit tennék még hozzá, bár ez inkább személyes jellegű, hogy Usui egy a nagyon kevés bishounen karakterek között, akitől nem mászok falra, sőt, kifejezetten bírom. :D)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s