Jormungand

A sorozat egy fiatal fegyverkereskedőnő, Koko Hekmatyar és az őt védő testőrök kalandjait mutatja be, javarészt egy, a csapathoz frissen csatlakozott gyerekkatona, Jonah szemszögéből. Koko és kilenc testőre hol rivális kereskedőkkel, hol bérgyilkosokkal csap össze, de a csapat, amely főleg a különféle államok elit fegyveres szervezeteiből verbuválódott, minden esetre fel van készülve, és Koko maga sem egy elveszett bárányka…

Furcsa ez a sorozat: az alaptörténet komoly, viszont ehhez a bandához képest a Gurren-Lagann szereplői komoly és érett felnőttek, ami azt eredményezi, hogy a Jormungand vígjátéknak túl komoly, komoly sorozatnak meg túl debil. Szórakoztatni viszont kétségtelenül szórakoztat.
A legtöbb ellenség karikatúraszerűen elborult (az egyikük a lövöldözést művészethez hasonlítja, egy másikuk szereti ágvágóval széttrancsírozni az áldozatait, és ott van még az a balkáni hadúr, aki egy másik szereplő jellemzése szerint is egy óvodás mentális érettségével rendelkezik). Ezek mellett az az rész, amikor tényleg komoly, a nézőtől agyhasználatot elváró machinációk mentek, egyáltalán nem illett a sorozatba.
Amolyan “egyszer megnézi az ember, de utána hamar elfelejti”-típusú agykikapcsolós szórakozás.
6/10
A hamarosan kezdődő folytatást azért persze nézni fogom.  😀

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s