Bleach 514.


Nem nagyon szoktam a Bleachről írni, mivel már régóta inkább csak megszokásból olvasom, mint rajongásból, de az eheti fejezet eléggé fájt ahhoz, hogy szenteljek neki pár sort. Kubo MESTERrel nem először fordult elő hogy amikor valamilyen nagy csavart akar behozni a történetbe, akkor az olvasónak olyan érzése van, mintha Kubo hasracsapással és/vagy tudatmódosító szerek hatása alatt találta volna ki az aktuális fejezetet. Az 514. fejezetben olyat hozott össze, ami még nála is erősnek nevezhető.

(A lapozás után értelemszerűen spoilerek jönnek.)

Ott tartottunk ugyebár az előző fejezet végén, hogy Ichigón ismeretlen okokból megjelent a Quincy származást/erőket jelentő Blut Vene, aminek aminek hatására kibírta Johann Sebastian Juha Bach támadását. A mostani fejezetben Bach elejtett pár információmorzsát a meglepett Ichigo (és az olvasók) trollkodására: amikor elkezdte magyarázni, hogy Ichi azért tudott kitörni Kirge börtönéből, mert maga is Quincy, már-már Aizen stílusában fitogtatta, hogy tud valamit Ichigóról, amit a fiú nem tud magáról (‘Hát semmit se tudsz anyádról?” – úgy tűnik, hamarosan kiderül, hogy Masaki se az az egyszerű anya volt, akinek eddig hittük), de igazán az utolsó oldal ütött nagyot.

Most kapaszkodjatok meg:

Bach egy, saját magának tett megjegyzéséből úgy tűnik, hogy Ichigo az ő fia!

.

.

.

Vélemények?

Reklámok

Bleach 514.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Első vélemény így ismeretlenként, hogy: >>>Nem is az apja, “az” csak egyfajta “fajtársi üdvözlés” volt Bach részéről.<<<
  Gondolj bele. Több mint 1000 éves az ürge, hogy lenne már az apja? esetleg dédapja, de még az se valószínű.

 2. Borzalmas lett ez a manga. Én is már csak megszokásból olvasom…

  In b4, Hetyix: Bach valóban 1000 éves, de mi akadályozná meg Kubót abban, hogy mégse ő legyen Ichigo apja? 😀 A logika még csak shounen-fight szinten sincs már jelen ebben a cuccban.

   • Ami azt illeti, én se. 😀

    Csakhát ezek mellett a látványos fasságok mellett képtelenség szó nélküli elmenni, és még az sincs meg, hogy legalább élvezetes legyen, mint enyhítő körülmény.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s